TNEA Project- & Advies Technische Installaties

ales-krivec-okzxVsJNxXc-unsplash

Welkom op onze website. De site is nog in ontwikkeling maar onderstaande legt al een en ander uit wat we voor u kunnen betekenen.

Warmteverliesberekening: De basis voor een goed (her)ontwerp van uw verwarmingsinstallatie.

Het is belangrijk om het warmteverlies van uw huis te berekenen als u een warmtepomp gaat gebruiken. Als uw warmtepomp te klein is, krijgt u niet genoeg warmte en verspilt u energie. Als uw warmtepomp te groot is verspilt u energie en de nodige storingen. Een warmteverliesberekening helpt u de juiste maat warmtepomp te kiezen, zodat u uw huis op een efficiënte en comfortabele manier kunt verwarmen.

De warmteverliesberekening geld niet alleen voor de opwekker maar laat ook mooi in een overzicht zien wat het warmteverlies per ruimte is voor de nieuwe laag temperatuur radiatoren bij geen vloerverwarming in uw woning.

Advies wanneer uw geïnstalleerde installatie niet naar behoren werkt.

U kunt bij ons terecht voor een advies in de reeds gerealiseerde installatie van uw woning als deze niet naar behoren werkt. Wij hebben met onze ervaring meerdere installaties mogen aanschouwen en het blijft mensenwerk echter gaat het wel eens mis. Hierin kunnen we u onafhankelijk adviseren voor een oplossing van uw probleem.

U kunt contact met ons opnemen voor een juiste aanbieding voor de berekening van uw woning of advies bestaande installatie. Dt kan via onderstaand formulier of telefonisch.

  •