De Rijn 6A, 5684PJ, Best
+31641767179
info@tnea.nl

Disclaimer

Engineering en Advies steeds vaker samen

1. Inhoud van de website:

De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. We streven ernaar om de informatie actueel en juist te houden, maar we kunnen geen garanties geven voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of beschikbaarheid van de informatie.

2. Verantwoordelijkheid:

Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico. We zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website.

3. Externe links:

Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder ons beheer vallen. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of goedkeuring van de inhoud.

4. Wijzigingen:

We behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website en de disclaimer op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.
Door deze website te gebruiken, stemt u in met deze disclaimer. Als u het niet eens bent met enig deel van deze disclaimer, verzoeken we u vriendelijk om deze website niet te gebruiken.
Laat het ons weten als u nog vragen heeft over onze disclaimer.

× Hoe kan ik je helpen?