De Rijn 6A, 5684PJ, Best
+31641767179
info@tnea.nl

OVER TNEA

Engineering en Advies steeds vaker samen

TNEA SINDS 2011

TNEA is opgericht in 2011 en heeft in de loop der jaren de bedrijfsstructuur aangepast om onze diensten nog beter af te stemmen op de juiste opdrachtgevers.

Tim Nieuwenhuis Engineering en Advies

TNEA staat oorspronkelijk voor Tim Nieuwenhuis Engineering en Advies. In 2011 is Tim gestart als zzp’er en heeft hij voornamelijk bij verschillende opdrachtgevers op locatie gewerkt, naast de engineeringsklussen die hij daarnaast aannam. Na negen jaar deze werkzaamheden te hebben verricht, heeft hij de stap gezet van eenmanszaak naar projectbureau om zo zijn steeds groeiende klantenbestand beter van dienst te kunnen zijn.

Ga naar TNEA

TNEA Project- & Advies Technische Installaties

Door de groeiende vraag naar onze werkzaamheden is Tim Nieuwenhuis in 2019 van werkzaamheden op locatie bij een opdrachtgever naar een projectbureau in Best gegaan. Dit om meerdere relaties tegelijk te kunnen bedienen. Sindsdien is TNEA zelf geen afkorting meer.

Tegenwoordig is TNEA een team van professionals dat zich richt op het leveren van hoogwaardige diensten aan klanten in de technische installatie-industrie.

Contact

TNEA Duurzaam Advies Woning Installaties

De vraag naar warmteverliesberekeningen blijft groeien, vooral vanuit de consumentenmarkt. Om aan deze vraag te voldoen, hebben we TNEA Duurzaam Advies Technische Installaties opgericht – de blauwe pijl.
Deze speciale bedrijfstak is ontstaan om consumenten te ondersteunen bij hun vraagstukken met betrekking tot de energietransitie van hun woning. We hebben inmiddels een uitgebreide database van bestaande woningen gekoppeld aan hun bouwjaar, waardoor we zeer nauwkeurige berekeningen kunnen maken.

Site Consument
× Hoe kan ik je helpen?